Huis video's afspeellijst Ongeveer ons Officieel Web
Dutch

rongxing international trade co.,limited

Kwaliteit De Spaanders van versterkeric, Geheugen IC-chip fabrikant van China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
Inleiding

Naast het zijn de grootste handelaar van de merkvoorraad van elektronische componenten, rongxing internationaal beperkt handelsco., biedt ook een breed dienstengamma aan om aan de diverse behoeften van hun klanten te voldoen. Dit omvat leveringsketen beheer, productontwerp, het testen en certificatie, en logistiekoplossingen. Zij pride op het zijn een one-stop leverancier voor alle elektronische componentenbehoeften.

de klantenbasis is globaal, met een sterke aanwezigheid in Amerika, Europa, en de regio's Van Azië en de Stille Oceaan. rongxing internationaal beperkt handelsco., heeft sterke verhoudingen met hun klanten gebouwd, die op vertrouwen en betrouwbaarheid worden gebaseerd, en zij zijn geëngageerd aan het verlenen van de gepersonaliseerde dienst om aan individuele behoeften te voldoen.

Met een nadruk bij innovatie en de voortdurende verbetering, breidt rongxing internationaal beperkt handelsco., constant hun productdienstenaanbod uit en onderzoekt nieuwe technologieën. Zij hebben een team van specifieke beroeps die hartstochtelijk zijn over wat zij doen en geëngageerd aan het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten zijn.

Samengevat, is rongxing internationaal beperkt handelsco., een belangrijke leverancier van elektronische componenten, met een reputatie voor kwaliteit, betrouwbaarheid, en innovatie. Hun verplichting aan klantenservice en tevredenheid maakt tot hen een vertrouwde op partner voor ondernemingen van alle grootte en industrieën.

 

Co. van de Rongxings levert Internationaal Handel, Ltd van IC de componenten, de dioden en van enz. Module, Schakelaars.
onze belangrijke merken is de ADVERTENTIEoki KLAP TOSHIBA ALTERA XILINX van Samsung AMD Intel MOT HYNIX die van onze gevestigde bronnen met inbegrip van fabriek, distributie en bovenmatige voorraad kocht. De producten van uitstekende kwaliteit en de toegevoegde waardedienst zijn ons doel te volgen. Klantensatisfication is de macht van onze verbetering. Ons bedrijf heeft enorm van stabiele en eerlijke leveringsketens, ondersteunend ons pakhuis met inventaris klaar te verschepen. Ons verkoopteam zal onmiddellijk antwoorden, zijn alle kwaliteit en leveringen gewaarborgd. De kwaliteitsdienst is ons motto!
Wij zullen uw betrouwbare partner in China zijn.

Bekijk meer
Company Details
Office Address: Zaal 2409, 24/F, blokkeert A, Hoover die 38 Kwai Cheong Road, Kwai Chung, Hong Kong bouwen. CHINA
Factory Address: Zaal 2409, 24/F, blokkeert A, Hoover die 38 Kwai Cheong Road, Kwai Chung, Hong Kong bouwen. CHINA
Worktime: 9:00-18:00(Beijing tijd)
Business Phone: 86--13392854816(Verwerkingstijd)   86--13392854816(Niet Verwerkingstijd)
Customer Manager
Mr. Kevin Chan
Zakelijke telefoon: 13392854816/0085260685710
WHATSAPP: +85256204006
WeChat: RongXingInt